top of page

CASAL D'ESTIU DE DANSA

T'agrada ballar?

Et passes el dia fent tiktoks i muntant coreografies?

Fes nous amics mentre balles i et diverteixes!

Per nens i nenes de 6 a 14 anys.

Nens i nenes al Casal de Bambú Escola de Dansa

Cada temporada estival, obrim les portes de la nostra escola de dansa per acollir a tots els nens i nenes amb ganes de ballar, somriure i viure un estiu únic, ple de ritme i diversió.

Els infants estan en un moment crucial del seu desenvolupament personal i volem que les seves relacions habituals (escola, activitats i amistats) siguin el més reals i properes possibles. És per això, que des de Bambú Escola de Dansa hem estat treballant en unes activitats d’estiu d'allò més divertides i creatives, posant l'accent en l'acompanyament socioeducatiu i emocional.


La proposta que us presentem per infants i adolescents (de 6 a 14 anys) desenvolupa de manera informal competències escolars bàsiques des del lleure, adequades a cada edat i lligades a l’acompanyament emocional, amb aprenentatges relacionats amb la creativitat, la participació, el joc i el treball en equip.

El casal de dansa segueix la mateixa dinàmica que un casal d'estiu normal i corrent amb la diferència que les activitats i jocs que es realitzen estan sempre relacionats amb la dansa i les arts escèniques. Cada setmana treballarem una pel·lícula musical en totes les seves disciplines: cançons, coreografies, vestuari, interpretació, etc. A més a més, hi haurà un dia a la setmana que anirem a la piscina a refrescar-nos i jugar i un altre dia que es dedicarà a altres tipus d'activitats com ara: gimcanes, sortides, roomescapes, jocs, etc. Els divendres gravarem les actuacions de la pel·lícula que haurem anat preparant durant la setmana i les enviarem a les famílies perquè tingueu el record dels vostres petits grans artistes!

Estem oberts de 9h a 17h i podeu deixar els nens pel matí, matí i tarda i també a menjar, amb un menú casolà i variat, tot fet amb productes de proximitat i d'alta qualitat.

Però la millor manera de veure què fem és mirant com ens ho hem passat aquests anys anteriors... Mira-ho aquí!


Equip Bambú.

bottom of page